Naš alpinistični odsek
Dejavnosti AO
Alpinistični vzponi
Zgodovina AO
PROGRAM DELA ZA LETO 2019
Poročilo o opravljeni aktivnosti
Pravilnik alpinističnega odseka
ALPINISTIČNA ŠOLA
novice fotogalerija odprave forum povezave vzponi
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me
Pozabljeno geslo
ZADNJI OPRAVLJENI VZPONI
V sezoni 2018/2019 smo vpisali 164 vzponov ...

Vsi vzponi

ZADNJE ŠPORTNE SMERI
V letu 2019 smo vpisali 0 športnih smeri ...

Vsi vzponi  

ZADNJE PLANINSKE TURE
V letu 2019 smo vpisali 0 planinskih tur ...

Vse ture

VREME

Višina snežne odeje

Plazovi

ao@pdgrmada.org
Domov > Novice OSTALE NOVICE
Ogledov: 331  

Slovenska bakla - Glavni trg Celje, 15. januar

Spoštovani športniki, športnice, športni delavci, športne delavke v celjskih športnih društvih, spodaj vam posredujemo vabilo župana Mestne občine Celje in Olimpijskega komiteja Slovenije.

Celje je sinonim za mesto športa, zato verjamemo, da bomo skupaj pokazali, da v našem mestu živi in dela veliko število športno zavednih ljudi.
Želimo si, da se sprejema slovenske bakle udeleži čim večje število podpornikov z namenom vzbuditi olimpijski duh pred začetkom olimpijskih iger. Po e-pošti nam do četrtka, 11. 1., sporočite ali se boste kot društvo dogodka udeležili s kakšno sekcijo/skupino športnikov.

Hvala, ker boste podprli naše olimpijce.
Nosimo olimpijske sanje skupaj!
Spoštovani,
leto 2018 je olimpijsko leto. Mesto Celje je znano po svojem športnem ponosu, zato si želimo, da bi šport in olimpijski duh tudi tokrat povezala Celjanke in Celjane. Naši športniki so nas na olimpijskih igrah že večkrat razveselili z vrhunskimi dosežki in tudi v korejski Pjongčang 2018 se odpravljajo optimistični.

Navijači in podporniki so v mozaiku uspešne zgodbe izredno pomembni, zato želimo, da povezani podpremo naše olimpijce. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez pripravljamo projekt Slovenska bakla. Njegov namen je vzbuditi olimpijski duh že pred začetkom olimpijskih iger, zato bo po vzoru tradicionalnega potovanja olimpijske bakle po svetu, v januarju Slovenska bakla potovala in povezovala slovenske navijače. Obiskala bo 8 krajev, ki jih je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez izbral kot tiste z bogato olimpijsko tradicijo - med njimi je tudi športno mesto Celje.

Osrednji dogodek s prihodom slovenske bakle v Celje bo na Glavnem trgu v ponedeljek, 15. januarja, med 16. in 18. uro.

Slovensko baklo bo vseskozi spremljal Tomaž Razingar, olimpijec in nekdanji kapetan slovenske hokejske reprezentance, ki bo na olimpijskih igrah v korejski Pjongčang peljal slovenske navijače.

Pozdravite prihod slovenske bakle tudi vi in povabite vse, ki so ponosni na celjski in slovenski šport. Veseli bomo pomoči pri obveščanju o tem lepem dogodku, s katerim želimo podpreti naše olimpijce.

Nosimo olimpijske sanje skupaj.


mag. Janez Sodražnik Bojan Šrot
prvi podpredsednik OKS-ZŠZ župan Mestne občine Celje

Prikaži več novic

 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o