Naš alpinistični odsek
Dejavnosti AO
Alpinistični vzponi
Zgodovina AO
PROGRAM DELA ZA LETO 2020
Poročilo o opravljeni aktivnosti
Pravilnik alpinističnega odseka
ALPINISTIČNA ŠOLA
novice fotogalerija odprave forum povezave vzponi
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me
Pozabljeno geslo
ZADNJI OPRAVLJENI VZPONI
V sezoni 2019/2020 smo vpisali 389 vzponov ...

Vsi vzponi

ZADNJE ŠPORTNE SMERI
V letu 2020 smo vpisali 32 športnih smeri ...

Vsi vzponi  

ZADNJE PLANINSKE TURE
V letu 2020 smo vpisali 2 planinskih tur ...

Vse ture

VREME
ao@pdgrmada.org
Domov > Novice OSTALE NOVICE
Ogledov: 677  

Tabor skala – razpis za udeleženke

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke, ki bo predvidoma potekal od petka, 21. septembra zvečer do nedelje, 23. septembra 2018 v zahodnih Julijcih in sicer v stenah nad kočo Pellarini. V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za teden dni, na naslednji vikend (28. –30. september).
Namen tabora je zagotoviti mlajši generaciji alpinistk in pripravnic učenje od najizkušenejših slovenskih alpinistk, tako skozi skupno plezanje, kot tudi ob predavanju o najlegendarnejše slovenske alpinistke Marije Štremfelj.Na tabor vabimo vse registrirane alpinistke, še posebej pa registrirane mlade alpinistke in starejše pripravnice obvezno v navezi z alpinistko, rojene leta 1990 in mlajše, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor punce) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 6. julija 2018, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).
Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.Število udeleženk tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk, ki bodo izbrane na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2016 – 2018) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentkam letnik 1989 in starejšim. 

Tabor bo vodila Marija Jeglič s pomočnicama Majo Šuštar in Nastjo Davidovo. Točna lokacija tabora bo sporočena naknadno. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in kasneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

Prijavni obrazec najdete na https://www.pzs.si/novice.php?pid=12618.


Z lepimi pozdravi.
Peter Bajec, načelnik IO KA PZS
Miha Habjan, član IO KA PZS

Prikaži več novic

 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o